Nyheter

Alle som har deltatt på ett eller flere renn, samt trenere og foreldre inviteres til avslutningen på Greåker skole. For mer informasjon se link.

Informasjon    Resultater

14.04.2016
- henningdalbye

Premiering til alle som har gått minimum ett renn, både junior og senior. Det blir servert pizza til alle. Påmelding til Hilde Solberg hfl-s@online.no innen fredag 15. april.

08.04.2016
- henningdalbye

Johannes Lønnestad Flaaten fortsetter sesongen selv om det bart for snø i lavlandet. Her er han avbildet sammen med kameratene sine i Ultimate Skeateam.

03.04.2016
- henningdalbye

Moss Avis delte ut bragdskiutmerkelse på årsmøtet i går. Vinnere i år ble Mathias Lønnestad Flaaten for junior og Per Christian Pettersen for senior. Gratulerer.

Bragdskien junior.doc

Bragdski senior.doc

01.04.2016
- henningdalbye

Vår klubbavtale med Gmax har utløpt, og vi er i en fase hvor vi vurderer flere alternativer. Rabattordningen vi har hatt hos Gmax de siste årene er dermed ikke lenger gjeldende. Informasjon kommer når ny avtale er klar.

01.04.2016
- henningdalbye

Sesongens siste onsdagsrenn ble arrangert sist onsdag. Det er mulig det blir en uformell fellesstart førstkommende onsdag for de eldre juniorene og seniorer, men det vil i såfall komme ytterligere info om dette.

14.03.2016
- henningdalbye

Flere Moss skiklubb ungdommer deltok i helgen på ungdomsbirken. Mange gode resultater og opplevelser.

13.03.2016
- henningdalbye

Onsdagsrenn blir gjennomført gjennom hele sesongen så lenge det er snø. Annenhver gang klassisk og skøyting. Resultater legges ut på denne siden.

09.03.2016

INSTAGRAM:   #mskweb