Nyheter

Moss Skiklubb inviterer voksne og barn til det tradisjonsrike Gjørmeløpet søndag 4. november. Dette er et annerledes løp hvor du garantert blir møkkete, våt og sliten. Start og målgang ved Skihytta.

Påmelding:

26.09.2018
- Ole Kristian Narmo

1.september deltar Moss Skiklubb på aktivitetsdagen i Nesparken. Vi håper så mange som mulig tar turen innom oss og vil prøve rulleski og høre mer om aktivitetstilbudet skiklubben har til barn og unge. Se mer på linken under.

Inv. aktivitetsdag 2018.png

18.08.2018
- Anne Kristine Bjørk Urstad

Prosjektet skal gjennomføres over 2 år og innbefatter underlag, drenering, oppfrisking av grøfter og skifte av belysning der dette er nødvendig.

30.06.2018
- Henning Dalbye

Moss Skiklubbs unge framtidshåp er tilbake i langrennssporet for fullt etter å ha vært skade- og sykdomsplaget i et par sesonger, og rakk å markere seg skikkelig før vinteren tok slutt.

29.05.2018
- Henning Dalbye

Søndag 8. april 2018 ble det avholdt en teknikksamling med Audun Svartdal for juniorløperne i Moss skiklubb.

Samlingen ble avholdt ved kunstsnøanlegget ved Noreødegården.

15.04.2018
- Hans Flaaten

Per Anders Flesjø ble på årsmøtet utnevnt til æresmedlem. Han har innehatt en rekke ulike tillits verv og funksjoner i klubben opp gjennom årene. I tillegg har han også vært en ivrig og habil skiløper med deltakelse i en rekke turrenn.

05.04.2018
- Ole Kristian Narmo

Krimkveld på Skihytta  har etterhvert blitt en årlig tradisjon! Etter en frisk spasertur opp i skogen benker vi oss innendørs med fyr på peisen og møter spennende forfattere. Denne gang får vi besøk av Jørgen Jæger, Håkan Nesser og Karen Dionne.

02.03.2018
- Øystein Olsen